Onze diensten

Wij hebben een groot netwerk, beschikken over kennis van de zorg, zijn op de hoogte van eigen bijdragen en helpen u bijvoorbeeld met:

 

- De juiste (gespecialiseerde) zorg op de juiste tijd

- Huishoudelijke hulp

- Het aanvragen van een pasje voor de Regiotaxi, personenalarmering etc.

- Het aanvragen van bepaalde voorzieningen bij de gemeente

- De aanschaf van hulpmiddelen

- Ondersteuning van uw mantelzorgers

- Ondersteuning bij uw administratie

- Hulp bij correspondentie van overheidsinstanties

- Familiezaken

- Hulp bij woonvoorzieningen en verhuizing

 

Hoe werkt dat?
Voor wie?

Iedere vraag kunt u stellen of ieder probleem kunt u ons voorleggen. U kunt dat hier doen via de website.

 

Indien u een referentie heeft of al contact heeft gehad kunt u er ook voor kiezen om direct contact op te nemen met  Ans Gasseling.

 

Wij maken een afspraak met u bij u thuis om een en ander rustig door te spreken. Samen met u gaan we kijken, wat er mogelijk is en wat er gedaan moet worden. Het eerste gesprek is altijd gratis.

 

Besluit u om van onze diensten gebruik te maken, dan zullen we altijd vooraf een vast tarief met u afspreken.

 

 

 

Wij werken voor de senioren in de regio de Liemers,  die vanwege leeftijd, gezondheid, gebrek aan mantelzorg  of andere omstandigheden ondersteuning nodig hebben.

 

 

 

Anno 2016 is het meer dan ooit noodzakelijk om ervoor te zorgen, dat u de zorg en begeleiding krijgt, die u nodig heeft.

BEL NU

06 42659550

Seniorenadvies op maat!

Wij zijn een onafhankelijk en laagdrempelig advies- en aanspreekpunt over alle onderwerpen rondom wonen, zorg en bevorderen sociale contacten.

Onze ervaringen hebben geleerd, dat er op het gebied van zorg voor senioren niet alleen een oerwoud aan wet- en regelgeving bestaat, maar ook een oerwoud aan loketten en websites waar men informatie kan vinden.

Gemeenten hebben zorgpleinen ontwikkeld er is een helpdesk bij de zorgverzekeraar. Maar kunt u er zeker van zijn, dat u een juist advies krijgt? Hoe afhankelijk bent u van de diverse zorgloketten? Is het advies op maat? Kan het eenvoudiger? Kan het sneller?

ANTWOORDEN
OP UW ALLE
VRAGEN

onze diensten

GRATIS

NIEUWSBRIEF

ONTVANGEN?

aanmelden