Sengeo
Maaike Jansen Coaching

UntitledService- en adviesbureau SenGeO is opgezet door Susan Blanco, geboren en getogen in Arnhem in 1970. Ik ben gedurende 21 jaar werkzaam geweest binnen de Zorg en Begeleiding van kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een handicap. Eerst aan het bed, later als leidinggevende en coach. Eigenschappen die bij mij passen zijn “handen uit de mouwen steken”, “signaleren en anticiperen” en “zorgen uit handen nemen”.

 

We staan voor grote veranderingen in de Zorg, veel zaken zijn onzeker. Dit kan leiden tot onrust en zorg over de toekomst. Er wordt een steeds groter beroep gedaan op de kinderen of mensen in de omgeving. In de praktijk is dit echter niet altijd eenvoudig om te organiseren. Wanneer u regelmatig, of af en toe ondersteuning kunt gebruiken om zo uw zelfstandigheid te kunnen behouden, uw zelfredzaamheid te vergroten en samen met iemand leuke dingen te ondernemen, kan SenGeO mogelijk iets voor u betekenen.

 

Als professionele mantelzorger en coach luister ik naar uw wensen en denk ik met u mee over oplossingen, eventuele aanpassingen in de zorg en hoe dit aan te pakken. Mijn dienstverlening is erop gericht het leven van u als oudere te veraangenamen waardoor rust, plezier en kwaliteit toenemen in uw leven en dat van alle betrokkenen.

 

Mijn dienstverlening begint waar de zorg stopt en mijn doel is om zowel de ouder als het netwerk eromheen te ondersteunen! Als u bij elkaar bent met familie of vrienden kunt u echt genieten van elkáár, omdat u zich niet meer bezig hoeft te houden met allerhande zaken die nog moeten: Dat heeft SenGeO dan al geregeld!

 

Kwaliteit bieden is mijn tweede natuur. SenGeO is er dan ook voor ouderen die op zoek zijn naar iets méér. Samen hebben we volop ideeën. Samen kunnen we overal heen. Met SenGeO verhoogt u uw welzijn, zelfredzaamheid en kwaliteit van leven!

 

www.sengeo.nl

 

 

 

 

Ik bied begeleiding aan ouderen met dementie en ik ondersteun de mantelzorger(s).

 

Ook bied ik begeleiding aan (jong)volwassenen met een vorm van autisme.

 

Heeft u of uw zoon/dochter/vader/moeder de volgende vragen:

 

- Hoe leg en onderhoud ik sociale contacten?

- Hoe kan ik dagelijkse activiteiten plannen en organiseren?

- Hoe kan ik mijn dag invulling geven en krijg ik structuur in mijn leven?

 

Of heeft u hieraan gerelateerde vragen dan bent u bij mij aan het goede adres.

 

Als afgestudeerd Toegepast Psycholoog richt ik me op coaching en begeleiding van mensen van jong tot oud. Ik stimuleer mensen in hun ontwikkeling, op een oplossingsgerichte wijze. Gelijkwaardigheid en respect zijn voor mij belangrijke waarden en zijn mijn uitgangspunt.  Maaike Jansen Coaching: laagdrempelig, kwaliteit, geduld, humor!

 

Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

 

Anno 2016 is het meer dan ooit noodzakelijk om ervoor te zorgen, dat u de zorg en begeleiding krijgt, die u nodig heeft.

BEL NU

06 42659550

Seniorenadvies op maat!

Wij zijn een onafhankelijk en laagdrempelig advies- en aanspreekpunt over alle onderwerpen rondom wonen, zorg en bevorderen sociale contacten.

Onze ervaringen hebben geleerd, dat er op het gebied van zorg voor senioren niet alleen een oerwoud aan wet- en regelgeving bestaat, maar ook een oerwoud aan loketten en websites waar men informatie kan vinden.

Gemeenten hebben zorgpleinen ontwikkeld er is een helpdesk bij de zorgverzekeraar. Maar kunt u er zeker van zijn, dat u een juist advies krijgt? Hoe afhankelijk bent u van de diverse zorgloketten? Is het advies op maat? Kan het eenvoudiger? Kan het sneller?

ANTWOORDEN
OP UW ALLE
VRAGEN

onze diensten

GRATIS

NIEUWSBRIEF

ONTVANGEN?

aanmelden