Voor bedrijven
Voor werknemers

Leeft uw bedrijf ook in sobere tijden? Vind u het desondanks wel belangrijk, dat uw werknemers goed geïnformeerd en goed voorbereid zijn op haar of zijn nieuwe levensfase? Dat ook zijn (financiële) zaken  goed geregeld zijn als hij met pensioen gaat?

Dan bent u bij Per Saltoo aan het juiste adres! Per Saltoo heeft een versoberd Pensionering In zicht (PIZ) programma ontwikkeld voor medewerkers die met pensioen gaan.

 

Waarom zou u ……?

Bedrijven, die goed werkgeverschap hoog in het vaandel hebben staan, profiteren hiervan. Werknemers vinden het vaak zeer bijzonder, dat de werkgever dit aanbiedt. Uw werknemers zullen in hun naaste omgeving zeer lovend over u als werkgever zijn. Ik hoor vaak terug, goh, dat mijn baas dit voor me doet! Voor u is dit een mooie manier om te laten zien hoe maatschappelijk betrokken uw bedrijf is. Dat is goed voor het imago van uw bedrijf. En, met een goede reputatie haalt u ook de betere werknemers binnen. Dat is niet onbelangrijk als uw bedrijf actief is in branches waar nieuwe aanwas moeilijker is te vinden!

 

Voor wie?

Het PIZ programma van Per Saltoo is met name gericht op de lager geschoolde werknemers. De praktijk leert dat de maatschappij voor hen zeer complex is  geworden. Het programma van Per Saltoo speelt in op de onzekerheden die bij die medewerkers leven maar waar ze bijna nooit over praten. Hoe moet je bijvoorbeeld een gesprek met een notaris aangaan?

Het programma is ook erg geschikt voor medewerkers, die op latere leeftijd afscheid (moeten) nemen van uw bedrijf.

 

Wat doen we?

Individueel worden de notaris en de financiële man bezocht. Er zijn themabijeenkomsten over gezondheid en zorg, vrijetijdsbesteding, en voorlichting over ICT en voeding. Tweewekelijks verspreiden we de 60+ knipselkrant onder onze deelnemers. Gedurende het programma blijven we maatwerk bieden door individuele gesprekken te voeren, waarin we de individuele vragen of problemen helpen oplossen.

 

Kosten

De kosten bedragen € 650,-- per deelnemer voor het hele traject, exclusief BTW en reiskostenvergoeding.

 

 

 

 

 

 

Bent u werknemer en gaat u tussen nu en een jaar met pensioen?

 

Vragen die op u af kunnen komen

 

- Wilt u eerst 3 maanden vakantie houden en dan weer wat gaan ondernemen?

- Wat gaat u doen met al die vrije tijd? Wat vindt u leuk? Wat houdt u bezig?

- Hoe blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de zorg?

- Hoe houd ik de ontwikkelingen op het gebied van computers bij? Een digitale overheid?

- Vindt u de pensioenoverzichten ook zo moeilijk te lezen?

- Hebt u uw testament op orde? Mocht u komen te overlijden, hebt u de zaken dan voor de nabestaanden geregeld?

- Zou ik iets kunnen besparen op mijn hypotheek?

- Blijf ik in mijn huis wonen? En zo ja, hoe pas ik het dan aan?

 

Duizenden vragen waar Per Saltoo u antwoord op geeft!

Per Saltoo heeft het Pensionering In Zicht (PIZ) programma ontwikkeld om mensen zoals u voor te bereiden op de mooie tijd die komen gaat als u met pensioen bent. Stapsgewijs behandelen we bovenstaande onderwerpen. Dat kan soms in groepsverband, maar gaat het over financiële zaken, dan doen we dit in een individueel gesprek. Immers, wie wil zijn financiële zaken met zijn collega’s delen?!

 

Wat doen we?

Individueel worden de notaris en de financiële man bezocht. Er zijn themabijeenkomsten over gezondheid en zorg, vrijetijdsbesteding, en voorlichting over ICT en voeding. Tweewekelijks verspreiden we de 60+ knipselkrant onder onze deelnemers. Gedurende het programma blijven we maatwerk bieden door individuele gesprekken te voeren, waarin we de individuele vragen  of problemen helpen oplossen.

 

De kosten

Het is gebruikelijk, dat de werkgever deze kosten voor zijn rekening neemt. Kent uw bedrijf deze regeling nog niet, dan gaan wij graag met uw werkgever in gesprek om dit voor u te regelen!

 

 

 

Anno 2016 is het meer dan ooit noodzakelijk om ervoor te zorgen, dat u de zorg en begeleiding krijgt, die u nodig heeft.

BEL NU

06 42659550

Seniorenadvies op maat!

Wij zijn een onafhankelijk en laagdrempelig advies- en aanspreekpunt over alle onderwerpen rondom wonen, zorg en bevorderen sociale contacten.

Onze ervaringen hebben geleerd, dat er op het gebied van zorg voor senioren niet alleen een oerwoud aan wet- en regelgeving bestaat, maar ook een oerwoud aan loketten en websites waar men informatie kan vinden.

Gemeenten hebben zorgpleinen ontwikkeld er is een helpdesk bij de zorgverzekeraar. Maar kunt u er zeker van zijn, dat u een juist advies krijgt? Hoe afhankelijk bent u van de diverse zorgloketten? Is het advies op maat? Kan het eenvoudiger? Kan het sneller?

ANTWOORDEN
OP UW ALLE
VRAGEN

onze diensten

GRATIS

NIEUWSBRIEF

ONTVANGEN?

aanmelden